Header

Content

Nicolas VerhaegheJuridisch & beëdigd vertaler

Nicover-T is een professioneel vertaalbureau gespecialiseerd in juridische (en beëdigde) vertalingen in en uit het Frans, Duits en Nederlands (Engels, Russisch & Spaans op aanvraag).

Wat doen wij?

Reeds meer dan 10 jaar verzorgen wij allerhande vertalingen: brochures, nieuwsbrieven, juridische documenten (vonnissen, dagvaardingen, exploten, aanmaningen,…), websites, geboorteaktes, huwelijksaktes, folders, contracten,…

Vertalingen

U heeft een tekst of document om te vertalen. Het resultaat moet absoluut kwalitatief en betrouwbaar zijn. Nicover-T VOF vertaalt in en uit de belangrijkste talen. Nederlands – Frans / Frans – Nederlands, Nederlands – Duits / Duits – Nederlands, Frans – Duits / Duits – Frans + Engels, Russisch & Spaans op aanvraag

Specialisatie

Dankzij onze ervaring en kennis kunnen we u vertaaldiensten aanbieden in zeer uiteenlopende domeinen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in juridische en gerechtelijke vertalingen (dagvaardingen, vonnissen, arresten, exploten, aanmaningen, ingebrekestellingen, contracten,…). Wij garanderen u altijd een snelle en stipte levering van kwalitatief hoogstaande, betrouwbare (juridische) vertalingen.

Revisie

Het zijn vaak de kleine dingen die uw tekst de juiste uitstraling geven. Dat geldt niet alleen voor de juiste spelling en interpunctie. Ook de zinsbouw verdient absolute zorg. Niets is hinderlijker voor een lezer dan een brochure vol spelfouten of moeilijk leesbare zinnen. Wij verzekeren dat uw tekst meteen 100 % overtuigt.

Vertalingen en revisies

Bij ons kan u terecht voor vertaling en revisies van volgende talen:
Frans, Duits, Nederlands, Engels
en Russisch.